Vés al contingut

Nutri Equilibri | es Transforma l'aigua per a una alimentació més saludable a casa

Fitxa tècnica: Osmopack LS

Osmopack LS

Gaudir d'una aigua purificador d'aigua pura i llum perfecte per a la seva salut i la salut de la teva família. Vostè obtindrà una aigua semblant a l'aigua embotellada de baixa mineralització. D'aigua ideal per a dietes pobres en sodi, hipertensos, per a nadons, renals, retenció de líquids, etc... Per ser una aigua de mineralització dèbil és ideal per control de pes, ja que és un diürètic i la llum. Li permetrà beure fàcilment gran quantitat d'aigua per obtenir una dieta sana i equilibrada.

Gaudir de l'aigua depurada, simplement obrint una aixeta, quan ho necessiti i per tot el que necessiteu. Gairebé infinites. Mai vaig pensar a comprar aigua embotellada quan és just, ni confiar en ell. Arrossegant els carretons de la compra amb molt de les ampolles que s'han de carregar a casa seva.

És un lloc ideal d'aigua per tots els usos de l'aigua de la ingestió. Beure aigua. Cuina, conservant tot el sabor i les vitamines de tots els seus durs. Amb tot el gust de les seves verdures. Sopes i brous perfecte. La pasta i l'arròs per quedar-se amb bona textura i solt. Ideal per a la preparació de l'ampolla per al nadó. Glaçons de gel transparent, refrescos, whisky, o qualsevol combinació. El cafè i el te, els de l'expressió de les aromes. És ideal per a la ferros, aquaris, etc... Us permetrà estalviar un munt de diners a l'any.

La mitjana de consum per llar a l'aigppbembotellada és molt alta, encara que només utilitzar-la per beure, no és per beure i cuinar.

Per al tractament de l'aigua per a ús de boca (beguda, preparació d'aliments, etc), en l'aigua potable per a la mitjana i alta salinitat.

· Sediment pre-filtre (5μ)

· Postfiltro carbó actiu granular (GAC)

· Sediment pre-filtre (1μ)

· Membrana d'osmosi inversa (50 gpd)

· Pre-filtre de productes (carbó activat)

Detector de fuites, Autoflushing, Controlador, TDS, i l'avís de canvi de filtres i de membrana. Equipada amb bomba, vàlvules de solenoide i interruptors de pressió.

L'equip es subministra complet amb la bateria interna, aixeta luxe i accessoris per a la seva instal·lació.

Tots els accessoris de l'equip són el tipus de connexió JACO.

Dimensions reduïdes.

· Pressió de treball: 2,5 a 6 Kg/cm2

· Temperatura de treball: de 5 a 35 ° c

· La salinitat màxima: 2000 ppm

· Membrana: 50 gpd

·Producció diària màxima: 190 litres, en condicions ideals(3,5 Kg/cm2, 25 ° C i 500 ppm)

· Eficaç producció: aprox. 100 litres/dia

· Elèctrics de voltatge: 220 V-50 Hz